Spin Masters Beograd teretane i fitness centri, Maksima Gorkog 5, Vračar; Djuke Dinić 14, Zvezdara; Kolašinska 4, Voždovac; Kardio sprave, Individualni treninzi, Beograd

O nama

Spin Masters Beograd teretane i fitness centri, Maksima Gorkog 5, Vračar; Djuke Dinić 14, Zvezdara; Kolašinska 4, Voždovac; Kardio sprave, Individualni treninzi, Beograd

Spin Masters Beograd teretane i fitness centri, Maksima Gorkog 5, Vračar; Beograd Srbija.

Teretana i fitness centar Spin Masters je počela sa radom početkom 2009 godine. Iza nas je sada već preko pet godina rada i iskustva uz potpunu i pravu posvećenost našim korisnicima. Za sve ovo vreme smo, verujemo, svake godine bivali sve bolji. Nadamo se da će se taj prepoznatljivi trend kvalitetne i za vežbače uvek dobro promišljene usluge kontinuirano nastaviti i dalje, na radost svih onih koji koriste naše prostore.

Danas se Spin Masters teretane i fitness centri nalaze na T R I lokacije, na prometnIm i pogodnim mestima, u neposrednoj blizini svih vidova javnog prevoza i mnoštva linija: Prva (1.) je direktno preko puta Kalenić pijace, druga (2.) je samo dve ulice iznad Vukovog spomenika ili isto toliko ispod Djeram pijace i treća (3.) se nalazi kod okretnice trolejbusa br. 22, tačno preko puta crkve na Lekinom brdu. Kalenić pijaca je jedina koja naš prvi prostor deli od zgrade opštine Vračar i Njegoševe ulice. Samo dva bloka od nas Sindjelićevom ili Golsvortijevom ulicom stiže se do Bulevara Kralja Aleksandra i Vukovog spomenika. Kada predjete Bulevar na drugu stranu i pored opštine Zvezdara krenete ka Djeram pijaci, naš drugi objekat je u drugoj ulici na levo i na samo 50m od ugla sa Bulevarom Kralja Aleksandra. A kada idete ulicom Gospodara Vučića, pratite trasu trolejbusa br.22 koji skreće u Kruševačku ulicu, i na platou gde su crkva, taksi stanica i okretnica trolejbusa je naš treći prostor na opštini Voždovac.

Ciljano smo za naš rad izabrali svetle, prijatne i klimatizovane prostore na prvim spratovima zgrada u ulicama Maksima Gorkog 5, Vračar i Djuke Dinić 14, Zvezdara, dok je treći prostor, prostran i svetao, u nivou ulice na adresi Kolašinska 4, Voždovac. Objekti Spin Masters-a čine da se svako ko se u njima nađe oseća lepo i prijatno, pa je to još jedan dodatni stimulans da se lakše vežba i postižu dobri željeni rezultati. Prostori su opremljeni svim potrebnim spravama i to kako mašinama za sticanje bolje kondicije, rada na ličnoj definiciji i povećanju mišićne mase, tako i svim onim sto je potrebno za dobar i kvalitetan Kardio program.

Naši treneri su završili Fakultet za fizičko vaspitanje i poseduju svu neophodnu stručnost da Vam pomognu u svemu sto sebi postavite kao cilj. Oni su uvek tu za Vas kada vežbate, bilo da asisitiraju ili daju savet.

Posetite nas, dođite da vežbamo zajedno, a mi ćemo sa zadovoljstvom opravdati Vaša očekivanja i učiniti sve da izadjete uvek zadovoljni jer postižete rezultate koje želite.

Vračar Spin Masters Beograd  teretana i fitness centar, Maksima Gorkog 5, Vračar, Beograd
Zvezdara Spin Masters Beograd  teretana i fitness centar, Maksima Gorkog 5, Vračar, Beograd

Vodeći Trener – instruktor Lazar Petrović

Rodjen: 12.09.1986.
Diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu Uspešno i predano vodi treninge članovima od osnivanja teretane

Voždovac Spin Masters Beograd  teretana i fitness centar, Maksima Gorkog 5, Vračar, Beograd